top of page
Search

B2Run 2024. nastavlja obarati rekorde: u Rijeci sudjelovalo više od 1.500 zaposlenika:ica

Updated: Jun 13

Uz B2Run, najaktivniji afterwork u godini, zaposlenici na jedno poslijepodne stavljaju svoje poslovne obaveze sa strane, a kolege iz različitih kompanija druže se i zabavljajuGat Karoline Riječke je, u četvrtak 6.6., bio mjesto okupljanja poslovnih ljudi iz 130 kompanija iz Rijeke i okolice, a 1.536 sudionika rekordan je broj sudionika u Rijeci od osnutka ovog događaja. Nakon zagrijavanja od strane profesionalnih trenerica, riječku su stazu od 5 kilometara uspješno savladali svi, neki samo prohodavši, dok su ih brojni navijači iz raznih kompanija glasno bodrili.Prvi je kroz cilj prošao Dino Vidmar iz tvrtke AITAC, dok je kod žena to bila Marina Juranić iz domaćina - grada Rijeke. Premda je Marini ovo treći put da je prva žena koja je prošla kroz B2Run cilj, zadovoljstvo i sreću ne krije. Ipak, unatoč sjajnom rezultatu, ono što najviše voli na B2Runu je prilika za druženje s kolegama iz ureda u neformalnom okruženju.


Ovo mi je treća pobjeda zaredom i osjećaj je svaki put jednako odličan. Inače trčim rekreativno i na duže staze, ali kod B2Runa mi je najbolje to što trčimo svi iz firme kao ekipa.”- izjavila je Marina Juranić iz tima grada Rijeke

 

Želja za druženjem i osjećajem zajedništva u kompanijama i dalje je u porastu. To dokazuju i rekordne brojke ovogodišnjih prijava na B2Run, jer se bilježi porast broja sudionika po gradovima između 8 % i 20 %. Premda je trčanje najinkluzivnija fizička aktivnost u koju se svatko može upustiti bez obzira na dob, spol, kondiciju i iskustvo, ono je u kontekstu B2Runa još uvijek samo jedan alat kojim se potiče ljude iz poslovne zajednice na druženje. B2Run omogućuje kolegama i kolegicama da se aktivno uključe u nešto što je izazovno i zabavno te je sjajna prilika da se timovi izazovu i pokažu kako su zajedno sposobni postići velike stvari.

 

A timovi na postolju su…


Mjerili su se pojedinačni rezultati trkača kao i najbolje vrijeme u ekipnoj kategoriji.

Najbrža velika tvrtka bila je Centar za vozila Hrvatska, dok su svoja mjesta na postolju zauzeli i AITAC kao najbrža srednja tvrtka i Maersk Croatia kao mala tvrtka. U ženskoj ekipnoj kategoriji također su se dodjeljivale plakete za prva tri mjesta u malim, srednjim i velikim tvrtkama, a prva mjesta su izborili Grad Rijeka kao velika tvrtka, Dječji vrtić more kao srednja te kao mala HERMES.

Iz Rijeke, B2Run seli u Osijek 20.6., a nakon ljetne pauze slijedi Zagreb 12.9. Pozitivna atmosfera i zajedništvo najbolji su poziv svima koji se žele pridružiti tisućama sudionika B2Run-a, dobrodošli su svi, a prijave su moguće na web stranici u samo nekoliko jednostavnih koraka.Fotografije s druženja u Rijeci pogledajte u našoj galeriji.


Comments


bottom of page