top of page
Search

B2Run Osijek: 20% više poslovnjaka na najvećem afterwork druženju

B2Run Osijek okupio je 842 sudionika iz preko 80 tvrtki što je porast od 20% u odnosu na godinu ranije. Kada bismo morali u nekoliko riječi sažeti srž i smisao B2Runa to bi bilo: odlična energija, druženje, kolegijalnost i timski duh.


Nakon Splita i Rijeke, 20. lipnja su stotine poslovnjaka iz Osječko-baranjske županije i okolice uredski klimatizirani prostor zamijenile vedrim nebom i 5-kilometarskom B2Run stazom. Zaključimo li prvi dio B2Run sezone 2024., poslovnjaci su na posljednje tri utrke zajedno prešli 16.000 km što je udaljenost od Hrvatske do Novog Zelanda.Osim promicanja fizičke aktivnosti među dijelom populacije koja većinu sati u danu provede sjedeći u uredu, glavni smisao B2Runa krije se u povezivanju kolega i njihovom neformalnom druženju kako bi se jačao timski duh unutar kompanije. Još jedna od prednosti je i networking među različitim kompanijama pa osim izgradnje postojećih poslovnih veza, velika je mogućnost stvaranja novih.

Nakon zajedničkog zagrijavanja pod vodstvom profesionalnog fitnes trenera te savladanih 5 kilometara staze, uslijedila je dodjela plaketa i medalja, a nakon fotografiranja druženje na Promenadi uz pivo i sendvič.


Kao partner B2Runa u Osijeku, sjajnom energijom i timskim duhom se istaknuo tim IT tvrtke ENEA Software.


,,Druženje i povezanost ljudi unutar tima motivi su zbog kojih se ENEA tim uvijek rado pridruži B2Run događanju. Ove smo godine osnažili naš tim novim članovima koji nemaju iskustvo u trčanju, ali su ih na uključenje motivirali već iskusni rekreativci među kolegama:icama. Drago mi je što smo kao partner podržali B2Run Osijek te tako dali svoj doprinos lokalnoj poslovnoj zajednici, a usput se i odlično zabavili.” - rekao je Andrew Jay Seguin, kapetan ENEA tima.

 

Najbolji timovi imali razloga za slavlje.


Mjerili su se pojedinačni rezultati trkača kao i najbolje vrijeme u ekipnoj kategoriji.

Prvi je kroz cilj prošao Valentino Fišter iz tvrtke Žito, dok je u ženskoj konkurenciji to bila Silvia Šimunović iz Atlantic grupe.


,,Dobar je osjećaj prvi proći kroz cilj i drago mi je što nas je direktorica prijavila na B2Run i okupila naš tim. Premda već imam ranije iskustvo na utrkama, B2Run je više usmjeren prema timu i vjerujem da ćemo i u ekipnoj kategoriji imati odličan rezultat.”- izjavio je Valentino netom nakon prolaska kroz cilj.

Silvia Šimunović je sudionica ovog poslovnog druženja od 2015. kada je s kolegama:icama sudjelovala na prvom održanom B2Runu.

,,Premda pobjede na B2Runu više ne brojim, kao rođenoj Slavonki mi mjesto na postolju u Osijeku ima posebno značenje. Bez obzira na rezultate, B2Run je prava poslovno - trkačka atrakcija na kojoj se uvijek povežemo s kolegama iz drugih odjela s kojima inače ne surađujemo, a nakon B2Runa ostajemo u kontaktu i privatno. Svakako ćemo se nastaviti vraćati ovom eventu.”- izjavila je najbrža žena u Osijeku, Silvia Šimunović.

Najbrža velika tvrtka bila je Centar za vozila Hrvatske, dok su svoja mjesta na postolju zauzeli i TTTech Auto kao najbrža srednja tvrtka i HIDROING kao mala tvrtka. U ženskoj ekipnoj kategoriji dodijeljene su plakete za prva tri mjesta u malim, srednjim i velikim tvrtkama, a prva mjesta su izborili također HIDROING kao mala tvrtka, Filozofski fakultet Osijek kao srednja te kao velika Atlantic Grupa.


Jedna od glavnih prednosti B2Run događaja je njegova sposobnost da spoji poslovni svijet s neformalnim druženjem. Nakon završetka glavnog programa, sudionici su na afterwork druženju imali priliku razgovarati, razmjenjivati ideje i stvarati nove poslovne kontakte u opuštenom ambijentu.Budite i vi dio najaktivnijeg afterwork druženja u Hrvatskoj! Svi poslovnjaci željni druženja na Jarunu u rujnu mogu kotizacije po povoljnijim cijenama kupiti do 11. srpnja do kraja dana.

Comments


bottom of page