top of page
Search

ENEA SOFTWARE kao podrška poslovnoj zajednici u Osijeku

Točno tri tjedna nas dijeli od trećeg B2Run druženja 2024., a do 31. svibnja kompanije na području Osječko-baranjske županije, kao i cijele Hrvatske, imaju priliku okupiti svoje timove i prijaviti se na B2Run2024.


Nakon Splita i Rijeke, 20. lipnja će stotine poslovnjaka iz Osječko-baranjske županije i okolice uredski klimatizirani prostor zamijeniti vedrim nebom i trkačkom stazom.

Osim promicanja fizičke aktivnosti među dijelom populacije koja većinu sati u danu provede sjedeći u uredu, glavni smisao B2Runa krije se u povezivanju kolega i njihovom neformalnom druženju kako bi se jačao timski duh unutar kompanije. Još jedna od prednosti ovog događaja je i networking među različitim kompanijama pa osim izgradnje postojećih poslovnih veza, velika je mogućnost stvaranja novih.


Najaktivnijem druženju poslovnjaka ove će se godine pridružiti i tvrtka ENEA SOFTWARE i to ovoga puta u ulozi partnera. Nakon dugogodišnjeg sudjelovanja na B2Runu, ova softverska kompanija za za telekomunikacije i kibernetičku sigurnost, odlučila je svoj doprinos B2Run poslovnoj zajednici pružiti putem sponzorstva te sadržajno obogatiti druženje u Osijeku.


Odakle motiv za ovo partnerstvo?


Uoči B2Runa u Osijeku, porazgovarali smo sa Sanjom Majer, People&Culture menadžericom koja je s nama podijelila razloge zbog kojih je odlučeno da ENEA SOFTWARE postane dio B2Run priče.


"Naša tvrtka promovira zajedništvo, a s B2Run-om dobivamo druženje naših kolega kako prije, tako i poslije utrke. I sve to izvan ureda i izvan radnog vremena. Stjecanje ovog iskustva može potaknuti mnoge prema trčanju ili drugim sportskim aktivnostima. Vrijednosti naše tvrtke; Take Action, Passion and Fun i Inclusivity svakako su u skladu s ciljevima B2Run programa, a motiv za partnerstvo s B2Runom je naše dugogodišnje sudjelovanje u ovoj utrci u našem gradu. Tada veliki dio našeg tima daje sve od sebe za što bolji rezultat – jednako kao i u uredu koji sat ranije", otkriva Sanja Majer iz tvrtke ENEA.

 

Prema trenutnom stanju prijava, 20. lipnja u Osijeku očekujemo 15% više sudionika u odnosu na godinu ranije. S obzirom na povećan broj poslovnjaka željnih aktivnog druženja s kolegama i kolegicama te novog partnera koji će podržati projekt, ne sumnjamo da je pred nama sjajan B2Run događaj u Osijeku.


Vidimo se!Comentarios


bottom of page