top of page
Search
  • B2Run

Produžili smo 'vrijeme darivanja'. GARMIN satovi za najbolje kapetane:ice!

Updated: Jan 25

B2Run je u suradnji s dugogodišnjim partnerom GARMIN-om koncem godine pokrenuo akciju kojom smo željeli istaknuti ključnu ulogu kapetana:ice u svakom B2Run timu te pružiti priliku trkačima da uključenjem u nagradni natječaj pokažu svojim kapetanima koliko im znače.


Među više od sto prijava, naš stručni žiri je odabrao šest kapetana:ica koji su se istaknuli u moru lijepih riječi upućenih prema srcu svakog B2Run tima - kapetanu:ici.

Kako je vrijeme darivanja u punom jeku, iskoristili smo priliku i krenuli u akciju. Prvi nas je ugostio Ivan Pasarić iz tvrtke PIA Automation Croatia.


Ivan Pasarić, kapetan B2run tima PIA Automation Croatia I Ana Barčot, voditeljica odnosa s javnošću B2Run Croatia
Ivan Pasarić, kapetan B2run tima PIA Automation Croatia i Ana Barčot, voditeljica odnosa s javnošću B2Run Croatia

Nakon Ivana, ugostila nas je Maja Fak iz tvrtke Medikor koja je nagradu osvojila u kategoriji kapetanice male tvrtke. Uz Maju su nas u Medikoru dočekale i njezine kolegice koje su slale prijave za nju tako da smo iskoristili trenutak za zajedničku fotografiju.


Maja Fak, kapetanica B2Run tima Medikor i kolegice

Isti dan smo se zaputili i na Institut Ruđer Bošković. Kapetanica Marija Alešković je svom timu u Zagrebu osigurala titulu najkreativnijeg tima, a kolege su joj se odužile brojnim prijavama koje su je dovele do GARMIN pametnog sata. Mariju smo 'izvukli' iz laboratorija i uručili joj zasluženu nagradu za najbolju kapetanicu među velikim tvrtkama.


Marija Alešković, kapetanica B2Run tima Institut Ruđer Bošković

Posljednja kapetanica nas je zajedno s članovima svog B2Run tima dočekala u L'Oreal uredu u Zagrebu. Kao pobjednica u kategoriji kapetanica srednjih tvrtki, Nataša Hipš je izrazila zadovoljstvo kao dugogodišnja kapetanica L'Oreal tima koji je prije nekoliko godina brojao svega nekoliko članova da bi 2023. oformili B2Run tim od pedeset kolega i kolegica.


Nataša Hipš, kapetanica B2Run tima L'Oreal i kolege

Čestitamo svim dobitnicima na osvojenoj nagradi i vjerujemo da će GARMIN pametni sat biti vjeran suputnik na svim zajedničkim aktivnostima s kolegama.


Vidimo se na startu B2Runa 2024!

298 views0 comments
bottom of page