top of page
Search
  • B2Run

Paketomati – dostavni kanal koji prati vaš tempo

U trčanju je važno ostvariti dobro vrijeme. Brzina, tempo i koncentracija ključni su sastojci uspjeha trkačica i trkača. I naša svakodnevica ponekad podsjeća na utrku u kojoj pokušavamo ostvariti dobro vrijeme u ispunjavanju obveza. A kako bismo u našim privatnim utrkama ostvarili dobar rezultat Hrvatska pošta otvorila je novi dostavni kanal, mrežu paketomata, koji je prilagođen životnom stilu većine korisnika.

Paketomati su dostupni diljem Hrvatske, uključujući i otoke Korčulu, Hvar, Brač, Pag, Vir, Krk i Lošinj, a nalaze se na frekventnim i lako dostupnim lokacijama. Dostupni su svaki dan u tjednu, od 0 do 24 sata, a korisnici mogu beskontaktno preuzimati i slati svoje pakete u vrijeme kada im najviše odgovara, a putem paketomata mogu i vratitirobu kupljenu u e-trgovinama. Za dostavu i otpremu s paketomata brine Paket24, usluga brze paketne dostave Hrvatske pošte koja dostavlja robu naručenu u poznatim domaćim i međunarodnim internetskim trgovinama.


Pazimo li na održivost?


Korisnici svoje pošiljke mogu i naknadno preusmjeriti za isporuku na paketomat putem poveznice koja im stiže u elektroničkoj obavijesti čime dobivaju potpunu kontrolu nad odabirom mjesta isporuke pošiljke koju očekuju.


Paketomati su uz električna vozila i glavna okosnica „zelenog“ poslovanja Hrvatske pošte. Naime, paketomati povećavaju postotak uručenja u prvom pokušaju, a dostavna vozila trebaju obići manje lokacija čime se značajno smanjuje emisija stakleničkih plinova. Hrvatska pošta samo će ove godine korištenjem paketomata i najveće flote električnih vozila u Hrvatskoj smanjiti emisije štetnih plinova za više od 1300 tona.

61 views0 comments

Kommentare


bottom of page