top of page
Search

Pojmovi kao što su “wellbeing” i “belonging” idu ruku pod ruku i ključni su za održavanje pozitivne radne kulture.

Osjećaj pripadnosti je temeljna ljudska potreba i igra ključnu ulogu u našem emocionalnom i psihološkom blagostanju. Osjećaj povezanosti s drugima, bilo privatno ili poslovno, pruža nam podršku, osnažuje identitet te pruža osjećaj smisla u životu. Stoga je iznimno važan za naše cjelokupno zadovoljstvo i dobrobit. Osjećaj pripadnosti može imati značajan utjecaj i na radnu produktivnost, zadovoljstvo zaposlenika, zadržavanje talenata i cjelokupnu korporativnu kulturu.


Kroz različite se aktivnosti organizacije danas trude doprinositi stvaranju radnog okruženja koje potiče osjećaj pripadnosti i podrške među svim članovima tima. Mogli bismo reći kako su pripadnost, odnosno belonging i blagostanje, odnosno wellbeing isprepleteni i jedno bez drugog ne ide. Oba su ključna za stvaranje pozitivne radne kulture te poticanje uspjeha, produktivnosti i zadovoljstva.


Imajući istovremeno u vidu da se poslodavci diljem svijeta susreću s pitanjima – kako povećati učinkovitost zaposlenika, pokrenuti međusobnu komunikaciju i izgraditi osjećaj zajedništva, rješenje smo našli u nuđenju poticajne platforme koja će ih podržati u suočavanju s navedenim izazovima.” - Dijana Vetturelli, inicijatorica B2Runa

B2Run


Kako se tu uklapa B2Run odgovorile su Dijana Vetturelli, idejna začetnica serije B2Run druženja zaposlenika u Hrvatskoj i Ana Barčot, voditeljica odnosa s javnošću B2Runa, s kojima je portal after5.hr razgovarao uoči sezone 2024.


Cijeli članak možete pročitati ovdje.Comments


bottom of page