top of page
Search
  • B2Run

Povoljnije kotizacije za Rijeku vrijede još samo nekoliko dana

Updated: Apr 3, 2023

Nakon B2Runa u Splitu, na red tradicionalno dolaze Riječani koji će snage na pet kilometarskoj stazi odmjeriti 1. lipnja. Od riječkog B2Run teambuildinga nas dijeli nešto više od dva mjeseca, no povoljnije kotizacije je moguće kupiti još samo četiri dana.Rijeka ponosno nosi titulu grada sporta


Da je neprofitna organizacija ACES Europe (European Capitals and Cities of Sport Federation) potpuno opravdano gradu Rijeci dodijelila titulu Europskog grada sporta 2022. idu u prilog i brojne prijave na B2Run koje su krenule pristizati već koncem prošle godine. Čini se kako su kompanije iz Rijeke i okolice, osim blagodati sporta prepoznale i važnost jačanja timskog duha i povezivanja kolega, posebno u vremenu kada sve više tvrtki prelazi na remote način rada.


Povoljnije kotizacije ističu vrlo brzo!


Podsjećamo tvrtke čiji će timovi trčati u Rijeci, da do 31. ožujka (petak) imaju mogućnost kupiti kotizacije po povoljnijim cijenama od 24,90 eura + PDV.


Od 1. travnja 2023. će cijena po kotizaciji iznositi 27,90 eura + PDV.


Kako se prijaviti u nekoliko koraka te osigurati svom trkačkom timu mjesto na B2Runu - najvećem teambuildingu u Hrvatskoj pročitajte na LINKU.

Commentaires


bottom of page