top of page
Search
  • B2Run

Splićani, prijavite svoj tim po povoljnijim cijenama!

Updated: Mar 20, 2023

Vrijeme do održavanja prve B2Run utrke ove sezone u Splitu lagano curi, a još je malo više od 20 dana moguće kupiti kotizacije po povoljnijim cijenama.


Split će tradicionalno biti prvi grad gdje će se održati B2Run utrka 2023. Veselimo se svim dobro poznatim, ali i novim licima trkača poslovnjaka koji će u svibnju preplaviti splitsku rivu i zajedno sa svojim kolegama 'pobijediti' stazu od 5 km.“Redovito nastupam na svim B2Run utrkama u Hrvatskoj, a ono što najviše volim kod ovakvih događanja je međusobno bodrenje i druženje poslije utrka, a ponekad dogovaramo i zajedničke treninge. Pozitivna atmosfera i zajedništvo najbolji su poziv svima koji nam se žele pridružiti, a dobrodošli su svi – i oni brzi i oni koji to nisu.” Zdravko Jadrijev, kapetan HEP trkačkog tima

Kako timski uštediti?


Podsjećamo tvrtke čiji će timovi trčati u Splitu, da do 17. ožujka imaju prilike kupiti kotizacije po povoljnijim cijenama od 24,90 eura + PDV.

Od 18. ožujka 2023. će cijena po kotizaciji iznositi 27,90 eura + PDV.


Kako se prijaviti u nekoliko koraka te osigurati svom trkačkom timu mjesto na prvoj B2Run utrci ove sezone pročitajte na LINKU .


Comments


bottom of page