top of page
Search
  • B2Run

Timske majice zbog kojih ćete biti primijećeni

Updated: Apr 3, 2023

B2Run u suradnji s tvrtkom NIVA će se i ove godine pobrinuti za timove koji žele biti dodatno opremljeni majicama dizajniranim posebno za njih.


Zamislite da se pojavite na startu B2Runa i ugledate stotine timova iz drugih kompanija u jednoličnim majicama među kojima je nemoguće razabrati tko ‘brani boje’ koje ekipe. S druge strane, da vaš tim bude onaj kojeg će svi primjetiti. Zašto? Jer ste vi i vaši kolege jedinstveni. Vi imate majice posebno dizajnirane za vas, od materijala i boja kakve ste vi htjeli. S natpisom kojeg ste zajedno smislili. Izgledat ćete nabrijano i ujedinjeno te hrabro koračati do startne linije upijajući zavidne poglede drugih sudionika.Riječ je o Joma DRY-FIT majicama, od materijala pogodnog za trčanje i ostale sportske aktivnosti. Prozračne su te upijaju znoj. Osim odabira kroja i boja, postoji i mogućnost personaliziranog tiska.Kako, gdje i do kada naručiti majice?


Sportske Joma majice moguće je naručiti slanjem upita na mail adresu tvrtke NIVA, najkasnije tri tjedna prije svake utrke.


Pokažite nam svoju timsku kreativnost i vidimo se na B2Run startu!

297 views0 comments

Comments


bottom of page