top of page
Search

Uhvatite povoljnije kotizacije za B2Run 2024. Zagreb

Updated: Jun 13

Jeste li spremni biti dio najaktivnijeg afterwork druženja u Hrvatskoj?


U Splitu i Rijeci smo oborili dosadašnji rekord sa 788, odnosno 1.536 sudionika. Osijek je pred nama 20.6., a bit će nas 842. B2Run 2024. u Zagreb stiže na jesen, 12. rujna, a svi poslovnjaci željni druženja na Jarunu mogu kotizacije po povoljnijim cijenama kupiti do 11. srpnja (do kraja dana).


Veselimo se vašim prijavama!

“B2Run je savršena prilika da se timski izazovemo i podržavamo jedni druge, a istovremeno promoviramo zdrav način života. Također, htjeli smo pokazati da smo kao tvrtka sposobni postići velike stvari kada radimo zajedno kao tim. U prvoj godini sudjelovanja bilo nas je 6 u timu, a u zadnjoj 117.” Željko Marčec, kapetan Centar za vozila Hrvatska trkačkog tima

Tražimo i najkreativniji tim!


B2Run okupljanje je uvijek prepuno raznobojnih majica i dresova, s logotipima i natpisima kojima se timovi prezentiraju na stazi. Tom se prizoru veselimo iz godine u godinu. Naš stručni žiri i ove će godine imati nimalo lak zadatak - odabrati najveće kreativce među B2Run sudionicima koji će se istaknuti zanimljivim dizajnom ili najboljim sloganom na timskim dresovima. Ovdje pročitajte kako se uključiti.


Tko sve može sudjelovati?


Prijaviti se mogu velika, srednja, mala poduzeća i obrti, a trkačko iskustvo nije uvjet s obzirom da se stazom od 5 km može i prošetati. Oni koji nisu vični trkači, svoje druge kvalitete zbog kojih su važan dio tima, mogu pokazati na after run partyu gdje se uz pivo i dobru glazbu nastavljaju prepričavati anegdote sa staze.


Vidimo se na Jarunu 12. rujna!


Comments


bottom of page