top of page
Search
  • B2Run

Zmajsko pivo, posebno naručeno samo za vaš tim!

Updated: Oct 4, 2023

Naš partner Zmajska pivovara pripremio je posebne pogodnosti za sve tvrtke prijavljene na B2Run Zagreb 2023. Ovo će se posebno svidjeti timovima koji u Run&Fun zoni ne žele čekati u redu kako bi došli do zasluženog osvježenja nakon otrčanih 5 kilometara.



Svim kompanijama koje će 14. rujna biti na Jarunu i zajedno sa svojim kolegama promicati timski duh i fizičku aktivnost u poslovnoj zajednici, Zmajska pivovara nudi mogućnost da unaprijed kupe kartone zmajskih piva s posebnim popustom od -15%.


Kupnja se odnosi isključivo na zmajski webshop i na kupnju kartona, a vaša piva će vas čekati ohlađena na lokaciji utrke.


Važno je da prilikom kupovine unesete kod 'B2RUN' koji će biti aktivan do utorka, 12. rujna u 23:59 Popust vrijedi za:


Važno! Klikom na neki od navedenih linkova kupci odabiru proizvod, a unosom koda ostvaruju popust. U slučaju potrebe za R1 računom, u napomenu kod plaćanja navesti podatke firme i OIB. PREUZIMANJE: Na šanku zmajske pivovare na eventu – Unimog kamion.

Svi kupljeni kartoni preuzimaju se u prvom dolasku. Osoba koja preuzima karton mora predočiti račun u digitalnom ili fizičkom obliku.


816 views0 comments
bottom of page