Prijave
Novi B2Run izazovi dostupni uskoro
Često postavljana pitanja

Smijem li trčati na traci?

Ne, challenge ne vrijedi za trčanje na traci.

Smijem li istrčati manje od 5 km?

Iako potičemo svaku vrstu rekreacije, finišersku medalju dobit će samo oni koji istrče cijelih 5 km.

*Finišersku medalju dobit će samo osobe koje nisu sudjelovale u prvom krugu izazova, no svakako su svi pozvani sudjelovati u drugom krugu.

Tko sve može sudjelovati?

Sudjelovati mogu svi zainteresirani, neovisno o ranijem sudjelovanju na HT B2Run utrkama i poduzeću u kojem radi - svatko je dobrodošao! U slučaju da osvojite kotizacije, sami odlučujete kome ćete ih dodijeliti, bitno je samo da je za poduzeće tj. tim kolega.

Kako se odabiru dobitnici nagrada?

Besplatne kotizacije za sebe i svoje kolege osvojit će osobe koje ostvare najbrže prolazno vrijeme i pošalju dokaz o istom, i to redoslijedom:

  • za 1. mjesto (1. najbrže prolazno vrijeme), osoba osvaja 15 kotizacija za svoj tim za jednu od predstojećih HT B2Run utrka (po izboru) u sezoni 2020.
  • za 2. mjesto (2. najbrže prolazno vrijeme), osoba osvaja 10 kotizacija za svoj tim za jednu od predstojećih HT B2Run utrka (po izboru) u sezoni 2020.
  • za 3. mjesto (3. najbrže prolazno vrijeme), osoba osvaja 5 kotizacija za svoj tim za jednu od predstojećih HT B2Run utrka (po izboru) u sezoni 2020.

*Osobe koje su osvojile nagrade u prvom krugu izazova ne mogu ponovo osvojiti nagradu.

Smijem li trčati u svojem dvorištu ili na nekoj drugoj lokaciji?

Cilj ovog challenga je da se pridržavamo mjera stožera civilne zaštite, a da istovremeno potaknemo našu poslovnu zajednicu na aktivnost. Ako imate alternativni prostor u kojem se pridržavate propisanih mjera i preporuka, slobodno ga iskoristite. Ako trčite u dvorištu, molimo uzmite u obzir da neki sudionici nemaju istu privilegiju stoga ograničite prostor kretanja.

Do kada mogu sudjelovati u izazovu?

Sudjelovati možete do 29. travnja 2020. u ponoć (23:59).

Jesu li moguće prijave nakon isteka roka?

Prijave na FB natječaj nisu moguće nakon isteka roka.

Gdje se mogu vidjeti rezultati?

Rezultate možete pregledati na našoj službenoj web stranici, HT B2Run HT B2Run Challenge > Rezultati.