Prijave

I zaposlenici HT-a treniraju u kućnim uvjetima

Situaciju nastalu širenjem koronavirusa zaposlenici Hrvatskog Telekoma dočekali su spremno, prilagodivši svoje radne obveze kućnim uvjetima. Mnogi od njih žale što su odgođene ili otkazane mnogobrojne utrke, ali ne žele izgubiti na formi, upravo kako bi bili spremni za sve nastupajuće HT B2Run utrke.

 

KAPETAN MIROSLAV MARIĆ
"Trudim se organizirati dan da zajedno s djecom odradimo "tjelesni" rano ujutro ili kasno poslijepodne te na taj način svi obavimo potrebnu tjelovježbu. To su najčešće vježbe istezanja i snage, u čemu razni YouTube videi i aplikacije puno pomažu. Sreća pa kao triatlonac kod kuće imam trenažer za bicikl pa višesatne treninge obavljam na njemu uz aplikaciju Zwift. Inače, odlaske do dućana planiram zamijeniti s trčanjem do dućana, samo još nisam smislio kako ću nositi vrećice..."

 

TATJANA GLUMPAK ĐURĐEVIĆ
"Uz rad od kuće, školu od kuće, i dalje se trudim pronaći vremena za vježbanje. Svaki dan. Nemam kućne trake za trčanje i bicikle, ali imam nešto rekvizita tipa gume, bućice, a mogu poslužiti i stolice, partviši, bočice napunjene vodom, maramice za brisanje prašine. Cardio se odrađuje trčanjem s jednog kraja stana na drugi, preskakanjem užeta... Stay strong."

ALEN PECIREP (na slici)
"Jedan dio treninga baziram na korektivnoj gimnastici: razne vježbe snage i istezanja na parteru.T ome pridodajem i vježbe plivanja na suhom s obzirom da su bazeni zatvoreni. Vrijeme trajanja 60-80 min. Drugi dio treninga je na trenažeru."