Prijave

2. krug #HTB2RunChallenge #OstaniDoma

Život nam se ovih dana pretvorio u niz neplaniranih i neočekivanih izazova, a jedan od većih jest i onaj da ostanemo doma. U želji da vam vrijeme u vaša četiri zida učinimo zanimljivijim odlučili smo prvo pokrenuti, a sada i nadopuniti naš #HTB2RunChallenge #OstaniDoma izazov.

Iskreno impresionirani i neizmjerno zahvalni vašim sudjelovanjem i prijavama u našem HT B2Run izazovu, odlučili smo vašu pozitivnu energiju pretočiti u pozitivno i važno djelo te sve vaše (i naše) pretrčane kilometre pridodati velikoj dobrotvornoj trkačkoj inicijativi #PoKRENI. Naravno, niti ovoga puta to neće biti moguće bez vas. U nastavku doznajte kako sudjelovati i kako pomoći.

Udružili smo snage zajedno s našim partnerima iz GRAWE Hrvatska i odlučili sve vaše kilometre darovati inicijativi PoKRENI za kupovinu aktivnih proteza djeci s oštećenjem donjih ekstremiteta. I to nije sve! U namjeri da prikupimo što više donacija i razveselimo što više djece odlučili smo naš izazov produljiti za još dva tjedna. I da, trčati možete opet, bez obzira jeste li već istrčali naš izazov!


GRAWE Hrvatska d.d., šestu godinu za redom, potiče na promišljanje o zdravlju i uvođenju zdrave aktivnosti u svakodnevicu. Kako bi dodatno motivirali pojedince na bavljenje najjednostavnijom aktivnošću - trčanjem, ovog je proljeća otvoren novi "PoKRENI - pokloni svoje kilometre" izazov kojim se pozivaju i izazivaju svi trkači i oni koji će to tek postati da svoje pretrčane kilometre daruju, a GRAWE će ih pretvoriti u donaciju od 100.000 kuna za kupovinu aktivnih proteza djeci s oštećenjem donjih ekstremiteta.

Ova akcija započela je prošle godine. Tada je cilj postignut u rekordnom roku te su kupljene aktivne proteze za prvo troje djece u Hrvatskoj koji na njih nemaju prava preko HZZO-a. Na taj način Marija, Klea i Karlo sada se lakše i sigurnije kreću, bave sportskim aktivnostima, treniraju i, jednostavno, ravnopravnije odrastaju sa svojim vršnjacima.

Da bi vaših pet kilometara istrčanih u vašem domu (ili balkonu ili vrtu ili stubištu ili...) bilo zabilježeno i darovano trkačko-humanitarnoj akciji #PoKRENI važno je znati i ovo:

1. #ostanidoma i istrči 5 km UNUTAR SVOG DOMA.
2. zabilježi svoj rezultat uz Garmin Connect ili bilo koju drugu mobilnu aplikaciju i snimi video kako trčiš
3. Screenshot sa svojim rezultatom i video sudjelovanja podijeli na svom profilu na
"Public/javno" koristeći hashtagove #HTB2RunChallenge #OstaniDoma #PoKRENI #PokloniSvojeKilometre
4. Pošalji nam link svog posta u inbox
5. Istrčane kilometre pokloni i inicijativi PoKRENI koja će ih pretvoriti u donaciju aktivnih proteza djeci s oštećenjem donjih ekstremiteta

Više o inicijativi PoKRENI možete saznati na: http://www.pokreni.hr/pokreni-pokloni-svoje-kilometre-za-djecu-s-ostecenjem-donjih-ekstremiteta/