Prijave

Nova sezona u osvježenom izdanju

U sezoni 2019. očekuje na mnogo iznenađnja i novosti. No ne zaboravite da iza svega stoji onaj isti poslovno-sportski događaj koji je tu za sve poslovnjake željne sportskog adrenalina i dobre zabave!

Ono što na prvu sigurno primjećujete je novi vizualni koncept i naziv naše trkačke serije. Razlog tomu je što smo postali dio internacionalne B2Run serije koja obuhvaća 11 država s preko 230 000 sudionika! Time smo ojačali i proširili postojeću platformu za "team building", razvoj zdravog načina života i poslovanja, umrežavanje i korporativnu kulturu.

Ulaskom u ovu seriju, prilagodili smo pravila sudjelovanja na način da na našem poslovno-sportskom događanju sada mogu sudjelovati svi poslovnjaci, unutar granica Hrvatske i van nje! Dodatno, jedan od naših sudionika imat će priliku postati član međunarodnog tima na finalu globalne B2Run serije.

Naš partner, Hrvatski Telekom, i dalje je uz nas, no s izmjenom u nazivu. Magenta 1 još uvijek je dio našeg svakodnevnog poslovanja te će svojim digitalnim rješenjima i dalje unaprjeđivati, kako naše, tako i poslovanje svih sudionika HT B2Run serije.

S obzirom da uvijek osluškujemo želje i sugestije naših sudonika, ove smo godine također omogućili prijave obrtima i udrugama, kao i pojedincima koji nisu u mogućnosti oformiti tim od najmanje tri trkača.

Da ne duljimo, preporučamo da provjerite pravila sudjelovanja i usluge koje pružamo na svakom pojedinom događaju:

SPLIT RIJEKA OSIJEK ZAGREB