Prijave

Otkazana sezona HT B2Run 2020

Drage trkačice i trkači,

okolnosti uzrokovane Covid-19 virusom obuhvatile su mnoge sektore gospodarstva, ponajviše event i sportsku industriju u kojoj se sami nalazimo. Masovno okupljanje poslovne zajednice i timska rekreacija temeljna su misija HT B2Runa, što nas u osnovi razlikuje od ostalih trkačkih okupljanja. Upravo te temeljne karakteristike trenutno nas onemogućavaju u organizaciji istih. Covid-19 i timska aktivnost jednostavno ne idu u istu rečenicu, a kamo li na već svima poznate HT B2Run rute....

Uvijek ističemo da je odgovorno poslovanje kojem je zdravlje zaposlenika na prvom mjestu moto naših utrka pa i u ovoj situaciji vrijedi isto pravilo. Stoga ovom prilikom, nakon mnogobrojnih pokušaja realizacije i truda, na našu veliku žalost, moramo javiti da je HT B2Run sezona 2020 otkazana.

S obzirom na specifičnost posla i troškove koji smo podnijeli prije same pojave Covid-19, uplaćene iznose za prijavnine nismo u mogućnosti vratiti, no ulažemo svaki napor da ih osiguramo dogodine na novim izdanjima HT B2Run utrka. Za sve one koji još uvijek nisu uplatili prijavnine za svoj tim, srdačno molimo da ne uplaćujete iznose prema izdanim ponudama zbog neizvjesnosti situacije.

Svakako ćemo vas kontaktirati s više informacija čim se epidemiološka slika kristalizira i kada budemo u prilici konkretnije planirati organizaciju HT B2Run utrka u 2021. godini. Za više informacija, molimo KONTAKTIRAJTE NAS

Nadamo se da ćete nastaviti biti aktivni zajedno, te da ćemo uskoro nastaviti gdje smo stali! Zahvaljujemo na razumijevanju i na raspolaganju smo za sva dodatna pitanja.

Trkački pozdrav,

Organizacijski tim HT B2Run