Prijave

Otvorili smo prijave za HT B2Run Split

Novu sezonu 2019. započeli smo s nekoliko izmjena, kako onih vizualnih, tako i programskih, no neke stvari su uistinu nezamjenjive... Naravno, riječ je o našoj prvoj serijskoj lokaciji - splitskoj Rivi, koja je i ove godine bila biti mjesto sportskog rivalstva, poslovne komunikacije i odlične zabave s kolegama!.

Lani je Split okupio 560 poslovnjaka iz 45 tvrtki. Velik odaziv poslovnjaka iz grada pod Marjanom dokaz je da sve više hrvatskih poslodavaca prepoznaje pozitivne učinke koje aktivan život ima na poboljšanje učinkovitosti zaposlenika.

Prateći želje i sugestije naših sudionika, i onih koji to žele biti, ove godine smo omogućili prijavu svim poduzećima, odnosno i obrtima i udrugama, kako bismo pokrenuli i nove trkačke snage u Splitu. A osim sportskih izazova, ovogodišnje izdanje HT B2Run serije donosi novi nagradni program i sadržaj za sve sudionike - od trkača do gledatelja i navijača.

I ono najvažnije - novo izdanje After Run druženja na kojem se možete rasplesati i zabaviti u neformalnom okruženju s kolegama, suradnicima ili čak poslovnim konkurentima.

Svaka promjena je dobra. Nadamo se da će naša rezultirati stvaranjem nezaboravnih iskustva i osvježiti poslovnu zajednicu kroz neformalno druženje i zdrav način života!