Prijave

Nova lokacija utrke - JEZERO JARUN

Posljednje, odnosno četvrto izdanje HT B2Run utrke ove sezone već se tradicionalno održava u najvećem hrvatskom gradu, belom Zagreb gradu. Na samom završetku ovogodišnje sezone očekujemo preko 7 tisuća sudionika.

Prošle godine je Zagrebom trčalo nešto više od 6 tisuća poslovnjaka no zahvaljujući pozitivnom trendu i sve većem zanimanju tvrtki za ovo jedinstveno korporativno događanje, sigurni smo da će prijave rasti.

Razlog tomu su brojne novine koje donosimo u novoj trkačkoj sezoni. Uz već postojeće kategorije, poput Najbržeg malog, srednjeg ili velikog poduzeća, NajFIT tima ili KreaTIM-a, u novoj sezoni je HT B2Run obogaćen i novim kategorijama poput Najbržeg obrta i Najbrže udruge ili kluba.

Zbog velikih vrućina sukladno, ali i u skladu sa željama naših trkača, utrku ove godine startamo početkom listopada - 3.10.2019. Time ćemo našim natjecateljima osigurati optimalne vremenske uvjete potrebne za dobru zabavu i rušenje osobnih rekorda.

Druga velika promjena odnosi se na samu lokaciju utrke. Nakon užarene atmosfere na Zagrebačkom velesajmu i iznimnog interesa sudionika i javnosti, ovogodišnje izdanje utrke premjestili smo na najpopularniju zagrebačku rekreativnu lokaciju i omiljeno okupljalište svih generacija - JEZERO JARUN.

Ova destinacija već godinama služi mnogobrojnim Zagrepčanima kao idealno mjesto za odmor, zabavu i sportske aktivnosti. Stoga ne sumnjamo kako će ovosezonska utrka biti nezaboravan događaj za sve natjecatelje kao i mnogobrojne gledatelje i navijače.

I najbitnije za kraj. Nakon iscrpljujuće utrke, vrijeme je za još jedan nezaboravan HT B2Run After Run Pdruženje. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i opustite se u neformalnom okruženju s kolegama i suradnicima te bolje upoznajte vaše poslovne konkurente.

Vidimo se na Jarunu!