Prijave

Otvorili smo prijave za HT B2Run Zagreb

S obzirom na iznimne trkačke snage u glavnom gradu Hrvatske, ovaj događaj postaje vodeći sportski događaj u Hrvatskoj. Za detaljne novosti i planove o utrci u Zagrebu morat ćete se još malo strpiti, a do tada možemo otkriti da, kao i u ostalim gradovima, novu sezonu započinjemo s nekoliko izmjena, kako onih vizualnih, tako i programskih.

Prateći želje i sugestije naših sudionika, i onih koji to žele biti, ove godine smo omogućili prijavu svim poduzećima, odnosno i obrtima i udrugama, kako bismo pokrenuli i nove trkačke snage u Zagrebu. A osim sportskih izazova, ovogodišnje izdanje HT B2Run serije donosi novi nagradni program i sadržaj za sve sudionike - od trkača do gledatelja i navijača.

I ono najvažnije - novo izdanje After Run druženja na kojem se možete rasplesati i zabaviti u neformalnom okruženju s kolegama, suradnicima ili čak poslovnim konkurentima.

Svaka promjena je dobra. Nadamo se da će naša rezultirati stvaranjem nezaboravnih iskustva i osvježiti poslovnu zajednicu kroz neformalno druženje i zdrav način života!