top of page
Search

B2Run Hrvatska ima novog voditelja projekta!

Roberto Barčot je dolaskom nove B2Run sezone preuzeo važnu poziciju voditelja projekta. Baš kao što na stazi nije riječ samo o pretrčanim kilometrima, već i zajedništvu, podršci i energiji, novi voditelj projekta B2Run Hrvatska donosi upravo tu svježu energiju koja će obogatiti iskustvo svih sudionika.



B2Run Hrvatska je sjajna platforma za povezivanje tvrtki i poticanje suradnje među njihovim zaposlenicima, a novi voditelj projekta donosi snažan fokus na izgradnju i jačanje korporativne zajednice.


“Uloga voditelja projekta B2Run serije utrka donosi mnoge izazove, ali istovremeno i brojna uzbuđenja jer niti jedan dan nije isti. Imam priliku za profesionalni razvoj, ali i povezivanje s kvalitetnim ljudima i stručnjacima iz različitih područja. Veselim se, zajedno s ostatkom tima, u 2024. sudionicima ponuditi još bolje iskustvo i doživljaj najvećeg poslovnog druženja u Hrvatskoj.” - Roberto

B2Run je avantura koja oblikuje poslovni svijet


Malo manje od 5 mjeseci nas dijeli od prve utrke B2Run2024., a naša je ekipa, na čelu s Robertom Barcotom, započela s pripremama kako bismo vam osigurali sjajnu sezonu.


Podsjetimo:


·       SPLIT - četvrtak,16.05.2024. u 18:00 h

·       RIJEKA - četvrtak, 06.06.2024. u 18:00 h

·       OSIJEK - četvrtak, 20.06.2024. u 18:00 h

·       ZAGREB - četvrtak, 12.09.2024. u 18:00 h


Odlična energija, druženje, kolegijalnost i timski duh smisao su B2Run-a. U skladu s trendovima modernog poslovnog okruženja, kroz njega se potiče timska kohezija i individualno blagostanje: zdraviji život, zajedništvo i međusobno povezivanje.

Hvala svima koji su dio B2Run obitelji, veselim se vašim prijavama i druženju u Splitu, Rijeci, Osijeku i Zagrebu! 


101 views0 comments
bottom of page