top of page
Search

Krećemo u potragu za najkreativnijim timom!

Slika B2Run događaja kojeg preplavi more raznobojnih majica i dresova, s logotipima i natpisima kojima se timovi prezentiraju na stazi, prizor je kojem se veselimo iz godine u godinu. Naš stručni žiri i ove će godine imati nimalo lak zadatak - odabrati najveće kreativce među B2Run sudionicima koji će se istaknuti zanimljivim dizajnom ili najboljim sloganom na timskim dresovima.


Da je titula 'najkreativnijeg tima' vrijedna i laskava, svjedoče pobjednici s B2Runa 2023. koju su vijest o zasluženoj tituli ponosno dijelili putem društvenih mreža, danima nakon B2Runa.


Moj tim je bio oduševljen dobivenom nagradom za najveće kreativce! Iznimno nam je drago što je B2Run prepoznao naš trud i želju da zajednički napravimo nešto što bi prezentiralo zašto je važno sudjelovati na B2Runu!.” - Marija Alešković, kapetanica Institut Ruđer Bošković tima

Premda nam je još svježe sjećanje na prošlogodišnje 'kreativce' - tvrtke Drogerie markt, Hrvatsku agenciju za poljoprivredu i hranu i Institut Ruđer Bošković, približava se vrijeme kada ćemo birati najkreativnije timove u 2024.


Pozivamo ovim putem sve kapetane koji će zajedno sa svojim kolegama:icama sudjelovati na ovogodišnjem B2Runu te dodatno naručivati majice za svoj tim, da nam najkasnije tjedan dana prije utrke pošalju slike svojih majica na e-mail uz napomenu 'Najkreativniji B2Run tim'.


Pravila su jasna. Tvrtka koja se prije utrke prijavi na navedeni natječaj te na na startu pojavi s posebno dizajniranim majicama koje će dizajnom ili sloganom oduševiti B2Run žiri, popet će se na pobjedničko postolje kao najkreativniji tim.


Također, majice možete naručiti od našeg partnera NIVA sport koji će dogovoriti sve detalje s kapetanom tima te pravovremeno dostaviti žiriju vizuale na ocjenjivanje.


Kako, gdje i do kada naručiti individualizirane majice za vaš tim?


I ove smo godine u suradnji s tvrtkom NIVA Sport pripremili atraktivne ponude kako biste mogli osigurati majice, posebno dizajnirane za vas i vaše kolege:ice. NIVA sport će dogovoriti sve detalje s kapetanom tima te pravovremeno dostaviti B2Run žiriju vizuale na ocjenjivanje.


DRY-FIT Joma majice moguće je naručiti slanjem upita na mail adresu tvrtke NIVA, najkasnije tri tjedna prije svake utrke.


Radi se majicama izrađenim od materijala koji je idealan za trčanje i druge sportske aktivnosti. Ove majice su prozračne i učinkovito upijaju znoj, pružajući vam udobnost tijekom utrke. Osim što možete odabrati kroj i boju majice prema vlastitim željama, također postoji mogućnost personaliziranog tiska.


Veselimo se vašim kreativnim timskim majicama i vidimo se na startu!




bottom of page