top of page
Search
  • B2Run

Splitski poslovnjaci otvorili sezonu najvećeg teambuildinga u Hrvatskoj

Updated: May 29, 2023

18. svibnja na splitskoj rivi tradicionalno se održalo otvaranje B2Run sezone. Sudjelovalo je više od 700 zaposlenika, menadžera, radnika i članova nešto više od 50 organizacija s područja Splita, okolice, ali i cijele Hrvatske.


Njih čak 30 % više nego prošle godine, preplavilo je rivu i uz red plesa, trčanja i druženja pokazalo koliko je važno povezivanje kolega u neformalnim okolnostima, pogotovo u vremenu kada je 40% kompanija u Hrvatskoj, nakon pandemije, prigrlilo praksu hibridnog načina rada. Bila je to prva među četiri B2Run utrke koje nas očekuju ove godine i koje će nastaviti okupljati nositelje javnog i privatnog sektora i obrta koji će svoje uredske cipele na jedan dan zamijeniti tenisicama za trčanje.


“Ovo nam je bila prva utrka (što se nas 3 trkačice tiče) ali ne i firme. Sudjelovali smo već par godina i uvik bude dobra zabava. Došle smo stvarno neopterećeno jer nam je cilj bia istrčat ovo i sami sebi pokazat da možemo. Super mi je koncept što se natječu ljudi koji nisu profi trkači već je samo bit natjerat ljude da se pokrenu. Sve u svemu, super iskustvo!" - Vana Brajčić, kapetanica tima Innovatio Proficit

Zašto trčimo B2Run i tko je podignuo plaketu na postolju?


Cilj utrke jest kroz aktivnost poput trčanja provesti nezaboravan teambuilding, sudionicima pružiti mogućnost korisnog networkinga i osnažiti povezanost među kolegama unutar poslovne organizacije. Puni entuzijazma i dobre energije, more trkača u Splitu, uspješno je svladalo stazu od pet kilometara i postiglo sljedeće rezultate.


Mjerili su se pojedinačni rezultati trkača kao i najbolje vrijeme u ekipnoj kategoriji, a prvi je kroz cilj prošao Alen Matovina iz Centra za vozila Hrvatska, dok je u ženskoj konkurenciji to bila Nikolina Šustić Stanković iz Ericsson Nikola Tesla.


Najbrža tvrtka bila je APFEL, dok su svoja mjesta na postoljima osigurali i Centar za vozila Hrvatske kao najbrža velika tvrtka i ŠPICA SUSTAVI kao mala tvrtka.


U ženskoj ekipnoj kategoriji također su se dodjeljivale plakete za prva tri mjesta u malim, srednjim i velikim tvrtakama, a prva mjesta su izborili Innovatio Proficit kao mala, Cian kao srednja te Ericsson Nikola Tesla kao velika tvrtka.

Galeriju fotografija možete pogledati na našoj facebook stranici.

290 views0 comments
bottom of page