top of page
Search
  • B2Run

Tim je najmanja jedinica za stvaranje vrijednosti

Updated: Apr 3, 2023

Tijekom života na poslu provedemo 81.396* sati. Stoga je posve normalno da tijekom tih sati želimo biti dio nečeg uzbudljivog, učiti, rasti i ostvariti nešto posebno - zajedno s drugima, kao tim. I iznad svega želimo osjećaj pripadnosti. Želimo da nas kolege*ice prihvate.


Kako izgleda realnost? Istraživanja kažu da je na poslu angažirano 21% zaposlenika. U Europi 14%. Neki od razloga su strah od osude ukoliko učinimo neku pogrešku, konfliktne situacije koje dovode do namjernih i nenamjernih eskalacija i iritacija te nerazumijevanje svrhe davanja povratne informacije (feedback).


Zabrinjavajuće - kako na osobnoj, tako i na organizacijskoj razini, jer upravo je tim najmanja jedinica za stvaranje dodane vrijednosti.


Sve su to razlozi iz kojeg je hrvatski startup qohubs (i partner B2Runa) u suradnji s njemačkom tvrtkom metafinanz, koja je već dugi niz godina u vrhu najboljih poslodavaca, te istraživačicom kompleksnosti Stephanie Borgert odlučio pokrenuti suradnju. Zajednički online proizvod pod nazivom “Culture Triple”, omogućuje brze organizacijske promjene te pomaže kompanijama i njenim zaposlenicima u stvaranju zajedničkog razumijevanja na temu failure culture (kultura neuspjeha), conflicts (konflikata) i feedback (davanja povratne informacije).



Želite li i izvan B2Run trkačke staze jačati timski duh i raditi na stvaranju boljih preduvjeta za rad i suradnju, a niste sigurni je li qohubsov “Culture Triple” pravo rješenje za vašu organizaciju? Dogovorite besplatnu iskustvenu sesiju na jednu od navedene tri teme.


Na iskustvenoj online sesiji koja traje punih 90 minuta mogu sudjelovati 4 do 6 zaposlenika iz jedne organizacije koji će otkriti kako kroz konverzacijski pristup uvježbati:

  • promatrati obrasce organizacijskog ponašanja

  • otkriti nove perspektive i

  • stvoriti zajedničko razumijevanje o radno relevantnim temama


Za više informacija i dogovor termina - pišite na meet@qohubs.com.


* State of the Global Workplace: 2022 Report by Gallup

bottom of page