top of page
Search

Tko su najkreativniji timovi u Splitu, Rijeci i Osijeku?

Slika B2Run poslovnog druženja kojeg preplavi more raznobojnih majica i dresova, s logotipima i natpisima kojima se timovi prezentiraju na stazi, prizor je kojem se veselimo iz godine u godinu. Upravo takvim prizorima mogli smo svjedočiti u sva tri grada u prvom dijelu sezone B2Run 2024. - u Splitu, Rijeci i Osijeku.


Da je titula 'najkreativnijeg tima' vrijedna i laskava, svjedoče pobjednici s B2Runa 2023. koji su vijest o zasluženoj tituli ponosno dijelili putem društvenih mreža, danima nakon B2Runa.


Moj tim je bio oduševljen dobivenom nagradom za najveće kreativce! Iznimno nam je drago što je B2Run prepoznao naš trud i želju da zajednički napravimo nešto što bi prezentiralo zašto je važno sudjelovati na B2Runu!.” - Marija Alešković, kapetanica Institut Ruđer Bošković tima

Premda nam je još svježe sjećanje na prošlogodišnje 'kreativce', ovogodišnji pobjednici su nam pokazali kako u kompanijama itekako vlada (kreativan) timski duh.


KRAŠ-ev 'najslađi tim' je ponosno prošetao Splitom, razveselio nas dobrom energijom i na kraju ponosno stao na pobjedničko postolje.
IT tvrtka iOLAP se odlučila 'poigrati' aktualnim trendom eurovizijske pjesme 'Rim tim tagi dim' i tako je nastala njihova timska majica zbog koje su u Rijeci proglašeni najkreativnijim timom.
Na posljednjem B2Run druženju prvog dijela sezone posebno se istaknuo tim 'DOBRO'. DOBRO je jedan od brendova Žito grupe, a natpisom 'Biram DOBRO društvo' su se savršeno uklopili u duh B2Runa gdje smo svi okruženi kolegama i kolegicama u dobrom društvu.Pozivamo ovim putem sve kapetane koji će zajedno sa svojim kolegama:icama sudjelovati na B2Runu u Zagrebu te dodatno naručivati majice za svoj tim, da nam najkasnije tjedan dana prije utrke pošalju slike svojih majica na e-mail uz napomenu 'Najkreativniji B2Run tim'.


Pravila su jasna. Tvrtka koja se prije utrke prijavi na navedeni natječaj te na na startu pojavi s posebno dizajniranim majicama koje će dizajnom ili sloganom oduševiti B2Run žiri, popet će se na pobjedničko postolje kao najkreativniji tim.


Također, majice možete naručiti od našeg partnera NIVA sport koji će dogovoriti sve detalje s kapetanom tima te pravovremeno dostaviti žiriju vizuale na ocjenjivanje.


Kako, gdje i do kada naručiti individualizirane majice za vaš tim?


I ove smo godine u suradnji s tvrtkom NIVA Sport pripremili atraktivne ponude kako biste mogli osigurati majice, posebno dizajnirane za vas i vaše kolege:ice. NIVA sport će dogovoriti sve detalje s kapetanom tima te pravovremeno dostaviti B2Run žiriju vizuale na ocjenjivanje.


DRY-FIT Joma majice moguće je naručiti slanjem upita na mail adresu tvrtke NIVA, najkasnije tri tjedna prije utrke.


Radi se majicama izrađenim od materijala koji je idealan za trčanje i druge sportske aktivnosti. Ove majice su prozračne i učinkovito upijaju znoj, pružajući vam udobnost tijekom utrke. Osim što možete odabrati kroj i boju majice prema vlastitim željama, također postoji mogućnost personaliziranog tiska.


Veselimo se vašim kreativnim timskim majicama i vidimo se na startu!
130 views

Comments


bottom of page