top of page
Search

Tradicija se nastavlja - B2Run 2024. kreće iz Splita

2024. je deveta godina u nizu kada će B2Run okupiti poslovnjake iz čitave Lijepe Naše, a tradicionalno sa splitske Rive zaposlenici iz grada, okolice, ali i cijele Hrvatske startaju u četvrtak, 16. svibnja 2024. od 18 sati. Pridružite im se i vi, u ulozi sudionika ili navijača!


“Split je sjajan domaćin za početak nove B2Run godine. Po dosadašnjem iskustvu organizacije i sudionika, ono što tamo sigurno neće izostati je sjajna energija i lijepo vrijeme. Kombinacija sunca, mora i dobro raspoloženih kolega i kolegica recept su za najbolje afterwork druženje na Jadranu.” - Roberto Barčot, voditelj B2Run projekta

B2Run povezuje kolege, doprinosi povezanosti i osjećaju zajedništva u timu


Split je prvi po veličini grad u Dalmaciji, imao je prvu hrvatsku bob – posadu a, kao i svake godine, prvi je grad iz kojeg kreće nova sezona B2Runa. A grad podno Marjana je raj za druženje na otvorenom i to, zahvaljujući idealnoj klimi, tijekom cijele godine. Ako krenete od trajektne luke, preko popularnih gradskih plaža, od Bačvica do Duilova, nećete naići na uzbrdice, čeka vas ravna, asfaltirana podloga, a proći ćete oko pet kilometara.

Upravo toliko je dugačka B2Run staza i idealna je za kolege i kolegice koje nemaju prethodno iskustvo na sličnim događajima, a motiv za dolazak na B2Run je bio isključivo druženje, neformalno okupljanje s ostatkom tima i upijanje pozitivne energije od ostalih timova.



Osigurajte povoljnije kotizacije za svoj tim


Druženje po običaju startamo na Rivi gdje će vas i ove godine zagrijati i pripremiti profesionalni treneri, kako bi se smanjila šansa za bilo kakvim ozljedama. Na terenu su cijelo vrijeme i zdravstveni djelatnici, osigurana je voda na stazi i u samome cilju, a nakon što se svi ohlade – slijedi podjela medalja i plaketa te druženje uz glazbu i ples u B2Run Fun&Run zoni.


Podsjećamo kako kotizacije po povoljnijim cijenama za svoj tim možete osigurati do 15.03.2024., a prijave za Split se zatvaraju 26.04.2024. Sve detalje o tome kako se prijaviti, tko može sudjelovati, koja je cijena i slično– potražite među često postavljanim pitanjima, a ovdje prijavite svoje kolege i kolegice za nadolazeći B2Run 2024. Split.



200 views0 comments
bottom of page