top of page
Search
  • B2Run

U petak se zatvaraju prijave za B2Run Split! Vremena je još malo...

Updated: May 29, 2023

Sve smo bliže prvoj utrci ove B2Run sezone, a do 28. travnja kompanije na području Splitsko-dalmatinske županije, kao i cijele Hrvatske, imaju priliku okupiti svoje timove i prijaviti se na B2Run2023.


18.svibnja stotine poslovnjaka iz Splita i okolice uredske će cipele zamijeniti tenisicama za trčanje. Sedma je sezona pred vratima, a 700 poslovnjaka iz Splita i okolice, koliko ih se očekuje na ovogodišnjem B2Run-u, postat će dio međunarodne priče koja iz jedanaest država svijeta svake godine okuplja preko 250.000 ljudi iz poslovne zajednice.


“Sudjelovanje u B2Runu doprinijelo je većoj povezanosti i osjećaju zajedništva u timu što je pozitivno utjecalo na motivaciju i produktivnost na poslu. Kao kapetan, htio sam potaknuti kolegice i kolege da se aktivno uključe u nešto što je zdravo, izazovno i zabavno. Također, htjeli smo pokazati da smo kao tvrtka sposobni postići velike stvari kada radimo zajedno kao tim. U prvoj godini sudjelovanja bilo nas je 6 u timu, a u zadnjoj 117.” Željko Marčec, kapetan Centar za vozila Hrvatska trkačkog tima

Što nas sve očekuje u Splitu?


Za naše B2Run trkače ćemo kao i svake godine osigurati zagrijavanje uz profesionalnog fitness trenera:icu, startne pakete u kojima će se nalaziti majica za trčanje, startni broj, kupon za pivo i sendvič te nekoliko iznenađenja naših partnera. Također, za sve sudionike će biti osigurana voda po sredini staze (nakon 2,5 km) te na cilju. Osim pobjedničkih medalja i plaketa, za svakog smo pripremili i finišersku medalju kako bi vam B2Run2023. bez obzira na rezultat, ostao u dugom sjećanju.

Ne smijemo zaboraviti after run party koji će kao šećer na kraju, posebno začiniti cijeli događaj.


Tko sve može sudjelovati?


Prijaviti se mogu velika, srednja, mala poduzeća i obrti, a trkačko iskustvo nije uvjet s obzirom da se stazom od 5 km može i prošetati. Oni koji nisu vični trkači, svoje druge kvalitete zbog kojih su važan dio tima, mogu pokazati na after run partyu gdje se uz pivo i dobru glazbu nastavljaju prepričavati anegdote sa staze.

Kako se prijaviti u nekoliko koraka te osigurati svom trkačkom timu mjesto na prvoj B2Run utrci ove sezone pročitajte na LINKU .

157 views0 comments
bottom of page