top of page
Search
  • B2Run

Uskoro se zatvaraju prijave za B2Run Osijek!

Updated: May 29, 2023

Sve smo bliže i trećoj utrci ove B2Run sezone, a do 26. svibnja kompanije na području Osječko-baranjske županije, kao i cijele Hrvatske, imaju priliku okupiti svoje timove i prijaviti se na B2Run2023.


Nakon Splita i Rijeke, 15. lipnja će stotine poslovnjaka iz Osječko-baranjske županije i okolice uredski klimatizirani prostor zamijeniti vedrim nebom i trkačkom stazom.


“Bila mi je čast sudjelovati na B2Run-u 2022. i podržati promociju sporta među svima nama kojima sport možda i nije primarno zanimanje, no unatoč tome svjesni smo važnosti kretanja i benefita koje nam sport donosi, bez obzira o kojoj vrsti sporta je riječ. Trčanje je još jednom pokazalo, iako je individualni sport, koliko može biti timski orijentiran i koliko nas sve može povezati i u nama pokrenuti pozitivne emocije." - Ana Štefulj, kapetanica Newfire trkačkog tima

Zašto je važno sudjelovati?


Osim promicanja fizičke aktivnosti među dijelom populacije koja većinu sati u danu provede sjedeći u uredu, glavni smisao B2Runa krije se u povezivanju kolega i njihovom neformalnom druženju kako bi se jačao timski duh unutar kompanije. Još jedna od prednosti ovog događaja je i networking među različitim kompanijama pa osim izgradnje postojećih poslovnih veza, velika je mogućnost stvaranja novih.


Tko sve može sudjelovati?


Do 26. svibnja tvrtke imaju priliku okupiti svoje timove i prijaviti se na B2Run2023 u Osijeku. To će biti jedinstvena prilika za neformalno druženje, ali i druženje s kolegama iz drugih kompanija. Prijaviti se mogu velika, srednja, mala poduzeća i obrti, a trkačko iskustvo nije uvjet s obzirom na to da se stazom od 5 km može i prošetati. Oni koji nisu naklonjeni trčanju, B2Runu se mogu priključiti i kao navijači te druženje s kolegama nastaviti u fun&run zoni gdje će se after run party održati uz red hrane, pića i dobre glazbe.

Kako se prijaviti u nekoliko koraka te osigurati svom trkačkom timu mjesto na prvoj B2Run utrci ove sezone pročitajte na LINKU .

bottom of page