top of page
Search
  • B2Run

Uz Garmin sat i funkciju Garmin Coach trčanje postaje zabavnije

Updated: Mar 20, 2023

Želite početi trenirati? Učinite to uz stručno vodstvo Garmin Coach funkcije i dinamičan plan treniranja za 5 km, 10 km ili polumaraton.


Treniranje može biti zastrašujuće i često zahtijeva puno istraživanja kako bi se pronašao plan koji udovoljava vašim potrebama - od udaljenosti do ciljeva. Garmin Coach sve to radi umjesto vas.

Bez obzira želite li trčati svoju prvu utrku s nadom da ćete ju i završiti ili ciljate na obaranje rekorda (najbrži planovi podržavaju 20-minutne treninge za 5 km i polumaratone u trajanju od 1:32), za vas postoji plan i trener. Nakon što odaberete udaljenost i cilj, postavit će vam se personalizirani plan treninga, prilagođen broju tjedana i danima u tjednu ovisno o tome koliko dugo želite trenirati, koji se sinkronizira s vašim kompatibilnim Garmin pametnim satom.


Svaki je plan prilagodljiv, što znači da se mijenja na temelju individualnih performansi - daje čak i rezultat nakon trčanja da bi ljudi znali je li trening koji su izvršili u skladu s njihovim ciljem.” Tomislav Sinković, GARMIN

Upoznajte tri Garmin trenera


Trener Jeff Galloway, Olimpijac i najprodavaniji autor

Možda ste čuli za Galloway metodu trčanja-hodanja-trčanja? To je plan trenera Jeffa. Želi spriječiti ozljede i umor na treningu i vjeruje da miješanjem trčanja i hodanja možete postići ciljeve bilo da se radi o većoj udaljenosti ili bržem tempu. Ako vam ikad nedostaje motivacije, on se dobro snalazi i u tome. Inspirativni je govornik u području trčanja i fitnessa.


Trener Greg McMillan, fiziolog i online trener trčanja

Trener Greg svoje planove radi za ljude koji žele trenirati duljinu trčanja, bilo kontinuirano trčeći ili kombinirajući trčanje i hodanje. Ima iskustva u treniranju svih vrsta trkača, od trkača koji samo žele reći, istrčao sam do onih koji prvi prođu kroz cilj. Kao tvorac "McMillan Training Calculator", usredotočuje se na vezu između fiziologije i predviđanja izvedbe kako bi pomogao u stvaranju planova temeljenih na tempu.



Trenerica Amy Parkerson-Mitchell, fizioterapeutkinja i stručnjakinja za trčanje

Ako vam postupno trčanje više odgovara, trenerica Amy je za vas. Predlaže izgradnju trkačke udaljenosti i naglašava važnost unakrsnog treninga kako bi se stvorila dobra baza snage i kondicije koja će vam pomoći poboljšati trčanje. Također je licencirani fizioterapeut i specijalizirala se za prevenciju i liječenje ozljeda u trčanju.



bottom of page