top of page
Search
  • B2Run

B2Run Rijeka - tražila se karta više

1250 zaposlenika iz stotinjak riječkih kompanija okupilo se na Gatu Karoline Riječke kako bi se družili, trčali i dobro zabavili na najvećem hrvatskom afterwork druženju


Da se B2Run uistinu nametnuo kao ‘place to be’, svjedoči more zaposlenika koji su 1. lipnja preplavili Gat Karoline Riječke te zajedno pretrčali 6 300 km što je otprilike jednako udaljenosti između Rijeke i New Yorka. Nakon što su brojni zaposlenici, menadžeri i ostali članovi raznih organizacija, tvrtki iz javnog i privatnog sektora i obrta s područja Rijeke, okolice, ali i cijele Hrvatske odradili zajedničko zagrijavanje uz fitness trenericu te savladali stazu od 5 km, druženje se nastavilo dodjelom medalja i plaketa za najbrže zaposlenike i timove te na after run partyu na istoj lokaciji.


“Primjećujemo kako je želja za druženjem i osjećajem zajedništva u kompanijama i dalje u porastu, a B2Run to upravo pruža. U fokusu su nam pokretanje međusobne i međuodjelne komunikacije, jačanje neformalnih veza unutar organizacija i širenju osjećaja radosti i zajedništva”- izjavila je Ana Barčot, voditeljica odnosa s javnošću B2Runa.

Koje tvrtke su prve stigle do cilja?


Mjerili su se pojedinačni rezultati trkača kao i najbolje vrijeme u ekipnoj kategoriji, a prvi je kroz cilj očekivano prošao Alen Matovina iz Centra za vozila Hrvatska dok je u ženskoj konkurenciji to bila Marina Juranić iz Grada Rijeke.

Proglasenje_pojedinacno_-_B2Run_Rijeka_-_2023-06-02T115947.568
.pdf
Download PDF • 49KB

Najbrža velika tvrtka bila je Centar za vozila Hrvatska, dok su svoja mjesta na postolju zauzeli i Tehnički fakultet u Rijeci kao najbrža srednja tvrtka i Rijekaprojekt kao mala tvrtka. U ženskoj ekipnoj kategoriji također su se dodjeljivale plakete za prva tri mjesta u malim, srednjim i velikim tvrtkama, a prva mjesta su izborili Servier Pharma d.o.o kao mala tvrtka, Tehnički fakultet u Rijeci kao srednja te kao velika Grad Rijeka.

Proglasenje_ekipno_-_B2Run_Rijeka_-_2023-06-02T115948.536
.pdf
Download PDF • 49KB

Galeriju fotografija možete pogledati na našoj facebook stranici.

106 views0 comments
bottom of page