top of page
Search
  • B2Run

Garmin nagrađuje B2Run kapetane & kapetanice. Zaslužili su!

Updated: Nov 30, 2023

B2Run kapetan srce je svakog tima. Osoba koja 'izvlači' kolege i kolegice iz uredske monotonije, motivira ih na duženje i fizičku aktivnost, vodi računa o procesu prijava i hrabro stoji kao stup informacija za sve nejasnoće kojih bi prije i za vrijeme B2Runa moglo biti. Ulažu puno vremena, truda i energije pa je došao trenutak da im pokažete koliko vam znače.

Zato smo u suradnji s našim partnerom Garminom odlučili nagraditi tri kapetana i tri kapetanice s pametnim Garmin satom Forerunner 265.


Kako osvojiti Garmin sat?


U darivanje se mogu uključiti svi B2Run trkači koji imaju želju pokazati kapetanu:ici svog tima koliko cijene njegov/njezin angažman prilikom okupljanja B2Run tima.


Potrebno je poslati mail na adresu b2run@vetturelli.com te u njemu u tri rečenice obrazložiti zašto baš vaš kapetan:ica zaslužuje osvojiti nagradu. U mailu je potrebno priložiti i barem jednu timsku fotografiju s B2Runa.


Naš stručni žiri kojeg čine Tomislav Sinković, voditelj komunikacija u Garminu, Ana Barčot, voditeljica odnosa s javnošću i Ivan Fedor, moderator B2Runa, odabrat će najbolje radove te dodijeliti nagrade kapetanima i kapetanicama u malim, srednjim i velikim tvrtkama.


Svoje pohvale kapetana:ica možete slati do 1.12.2023., a 4.12.2023. ćemo na svim našim društvenim kanalima objaviti imena dobitnika.



Nešto više o nagradi


Forerunner 265 prvi je namjenski pametni sat s GPS-om i živopisnim AMOLED zaslonom. Lagan, svijetao i napravljen za bilo koju udaljenost, Forerunner 265 ima opciju uvijek uključenog zaslona u boji koji se lako čita bez obzira na vremenske uvjete, dok zaslon osjetljiv na dodir nadopunjuje tradicionalni dizajn s 5 tipki, omogućujući brz pristup svakodnevnim zdravstvenim funkcijama, pametnim obavijestima i više. Osim toga, napredna metrika treninga i uvidi u oporavak pomoći će trkaču da se pripremi za svoju sljedeću veliku utrku – sve bez žrtvovanja trajanja baterije; Forerunner 265 ima do 15 dana trajanja baterije u modu pametnog sata.


Forerunner 265 nudi inovativne alate koji pomažu sportašima da pomaknu granice.


  • Započnite slobodan dan s jutarnjim izvješćem koje pruža pregled sinoćnjeg sna i izglede za dnevni trening, uz HRV (varijabilnost otkucaja srca) status i vremensku prognozu (kada je uparen s pametnim telefonom).

  • Upotrijebite widget utrke da biste dobili savjete za trening, personalizirane dnevne predložene treninge i predviđanja vremena završetka za nadolazeću utrku na temelju detalja o stazi, vremenu i izvedbi.

  • Pogledajte personalizirane dnevne predložene treninge koji se prilagođavaju nakon svakog trčanja kako bi uskladili performanse i oporavak, a također uzimaju u obzir nadolazeće utrke koje se dodaju u kalendar Garmin Connect.

  • Odredite je li dobar dan za naporan ili lagani dan s ocjenom spremnosti za trening na temelju kvalitete sna, oporavka, opterećenja tijekom treninga i više.

  • Pratite varijabilnost otkucaja srca tijekom spavanja kako biste bolje upravljali oporavkom i općom slikom zdravlja.

  • Izmjerite snagu trčanja i dinamiku trčanja kao što su ritam, duljina koraka, vrijeme kontakta s tlom i više, izravno sa zapešća – nije potrebna aplikacija ili dodatak.


Dizajnirani za nove i već iskusne trkače, Forerunner 265 namjenski je izrađen po obliku i funkcijama kako bi sportašima i rekreativcima pomogli u boljem planiranju, pripremi, izvedbi i povezivanju.

2,046 views0 comments
bottom of page