top of page
Search
  • B2Run

Koje tvrtke su najbrže u Hrvatskoj?

Updated: Mar 20, 2023

B2Run tradicionalno na kraju svake sezone dodjeljuje nagrade nacionalne serije. U nastavku donosimo kratki osvrt na tvrtke i timove koji su zasjali prošle sezone te osvojili nagrade za najbrže u Hrvatskoj.

B2Run sezona 2022. je okupila preko 8 000 trkača u četiri grada - Split, Rijeka, Osijek i Zagreb. Ovakav odaziv svakako potvrđuje činjenicu da hrvatski poslodavci prepoznaju koliko je ljudima nedostajalo druženja i okupljanja i koliko su se zaželjeli live događanja.

B2Run već godinama privlači na tisuće sudionika, a glavni smisao cijele B2Run priče je u pokretanju međusobne komunikacije, jačanju neformalnih veza unutar organizacija i širenju osjećaja zajedništva.


Jedna od tradicija B2Run-a je na kraju sezone dodijeliti nagrade tvrtkama koje su se na razini čitave sezone uspjele pozicionirati među najbržima.


Pogledajte je li vaša tvrtka na ovoj listi.


“Moja ekipa iz Centra za vozila Hrvatske B2run sezone 2022. nije propustila nijednu utrku. Ipak, mislim da glavna poanta nije u pobjedi ili skupljanju medalja. Ovo je sjajan događaj za povezivanje ljudi u tvrtci i šteta je to ne probati s kolegama." - Alen Matovina (CZVH), najbrži trkač sezone

1. Najbrži grad - Split


2. Najbrži trkač - Alen Matovina (Centar za vozila Hrvatske d.d.)


3. Najbrža trkačica - Silvia Šimunović (Atlantic Cedevita d.o.o.)


4. Najbrža državna institucija - Klinički bolnički centar Sestre milosrdnice


5. Najbrža IT kompanija - Ericsson Nikola Tesla


6. Najbrži medijski tim - Styria


“S ponosom smo primili plaketu za najbržu IT tvrtku na B2Run utrkama! To je potvrda našeg ujedinjenog timskog duha i izvrsnosti. Ovakvo priznanje nam svakako daje vjetar u leđa za nove zajedničke pobjede, kako poslovne, tako i trkače. Veselimo se B2Run utrkama dogodine i ovim putem najavljujem da ćemo po prvi puta nastupati na vašim utrkama u sva 4 grada, kako je naša kompanija pored dosadašnjih ureda u Zagrebu, Splitu i Osijeku, nedavno otvorila ured i u Rijeci. Brusimo formu već sada dok traje zima i očekujemo izvrstan plasman i dogodine!” - Lucija Štefanić, kapetanica tima Ericsson Nikola Tesla


“Naših 24 djelatnica i djelatnika, zdravstvenih i nezdravstvenih djelatnosti, istrčalo je 5 km utrke među 5 860 trkača. I ponovno smo pokazali da pripadamo među najbolje!” - KBCSM, najbrža državna institucija

Vaš tim nije na listi? Ništa za to! Najbolja stvar kod B2Run-a nisu medalje i plakete već druženje s kolegama i povezivanje timova!


Vidimo se na B2Run2023.?

bottom of page