top of page
Search
  • B2Run

Odabrani B2Run kapetani & kapetanice koje će GARMIN nagraditi novim satovima!

U studenom smo pisali o B2Run kapetanima:cama i njihovoj ključnoj ulozi u procesu okupljanja tima. Kapetan:ica je osoba koja 'izvlači' kolege i kolegice iz uredske monotonije, motivira ih na duženje i fizičku aktivnost, vodi računa o procesu prijava i hrabro stoji kao stup informacija za sve nejasnoće kojih bi prije i za vrijeme B2Runa moglo biti.

S obzirom da ulažu puno vremena, truda i energije, odlučili smo u suradnji s našim partnerom GARMIN-om dati priliku B2Run trkačima:cama da pokažu svojim kapetanima:cama koliko im znače.


Naš stručni žiri u sastavu Tomislava Sinkovića, voditelja komunikacija u Garminu, Ane Barčot, voditeljice odnosa s javnošću i Ivana Fedora, moderatora B2Runa, posljednjih su mjesec dana uložili u čitanje preko 180 prijava te u konačnici odabrali najbolje radove zbog kojih će Garmin sat Forerunner 265 otići na šest adresa, kapetanima i kapetanicama u malim, srednjim i velikim tvrtkama.


U darivanje su se imali priliku uključiti svi B2Run trkači sa željom da pokažu kapetanu:ici svog tima koliko cijene njegov/njezin angažman prilikom okupljanja B2Run tima, a među brojnim pohvalama, pjesmicama i zahvalama koje smo primili, njih šest su nam posebno 'zapeli za oko'.


And the GARMIN goes to...


U narednim mjesecima ćemo na svim našim B2Run kanalima objavljivati pobjedničke prijave, a za sada u nastavku pročitajte koja tri kapetana i tri kapetanice u malim, srednjim i velikim tvrtkama osvajaju GARMIN sat Forerunner 265.







492 views0 comments
bottom of page